Ahri Rehberi, Rün Dizilimi ve Kabiliyet, Build

Ahri Rehberi, Rün Dizilimi ve Kabiliyet sayfası, Build

Ahri rehberi, Ahri yetenekleri itibariyle oldukça işlevsel bir şampiyondur, kaçış mekanikleri fazla olsa da kırılgan yapısı ile zor durumda kalabileceğinizi unutmamanız gerek. Yetenek atış mesafesinin yüksek olması büyük bir avantaj bu sayede rakibini fazlasıyla dürtebilir kule altına çekilmesine ve farm kaçırmasını sağlayabilirsiniz, bunu yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise size yapılacak baskınlara karşı totemli oynamanız ve baskınlara karşı hazırlıklı olmanız olacaktır. Pasifi “Bir büyü rakibe her isabet ettiğinde bir Öz Hırsızı yükü verir (büyü başına azami 3 yük). 9 yüke ulaştığında, bir sonraki büyüsü rakibe isabet ettiğinde Ahri’nin iyileşmesini sağlar.” Q yeteneği Ahri düz biz çizgide küre gönderir “Ahri, küresini ileri fırlatıp geri çeker; küre giderken büyü hasarı, dönerken de Gerçek hasar verir. Küresi hareket halindeyken Ahri zamanla azalarak biten hareket hızı artışı kazanır.”

Ahri’nin E yeteneği belki de değişimlere girdiğinize size savaş kazandıracak en önemli yeteneği Ayartan Öpücük, bu yetenek isabet etmesi durumunda rakibe hasar verir ve yavaş yavaş size doğru yönelmesini sağlar, sizde bu sırada tüm saldırılarınzıı gerçekleştirebilirsiniz. R ulti yeteneği ise “Ahri ileri atılarak, yakındaki 3 rakibe (şampiyonlara öncelik verir) hasar veren öz ışınları gönderir. Ruh Saldırısı, bekleme süresine girmeden önce üç defaya kadar kullanılabilir.”

Ahri rün dizilimi, kabiliyet sayfası, build

ahri-rehberi

Ahri Rehberi Oynanış videosu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)