Amumu Counter, Amumu nasıl counterlanır ?

LoL Amumu Counterları, Amumu counterpick, Amumu counterlayan eşyalar

Amumu nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Amumu counter, her şekilde takım savaşlarını iyi bir şekilde başlatan ve takım kompozisyonlarına en iyi şekilde uyum sağlayan bazı şampiyonlar vardır bunların içerisinde Amumu’da yer alır. Amumu‘yu bu konuda özel yapan konu ise, yetenek gücü atışlarına sahip arkadaşına faydası olan ve rakibin büyü direncisini düşüren pasifi, bu otomatik saldıralara artı olarak dikkat etmeniz gereken, ormandan gelen Amumu’nun Q : Sargı Atışı yeteneği ile birlikte uzun mesafeleri kapatabiliyor olmasıdır. Özellikle bazı oyuncular sırf mesafe kapatmak ve sizi ultisi ile birlikte yerinize mıhlamak için sıçra atıp takım savaşını başlatabilirler. Amumu ultisi  R: Hüzünlü Mumya’nın Laneti yeteneğini kullandığında çevresindeki rakip birimlerini sargıya dolar ve onlara hasar verirken, saldırmalarını ya da hareket etmelerini engeller. Bu hareketsiz kalma süresine diğer takım arkadaşlarının yaptığı tüm ulti saldıraları da eklendiğinde takım savaşı kazanma olasıkları oldukça artar. Keza takım savaşlarına henüz girmemişken dikkat etmeniz gereken en önemli konu Amumu’nun sıçra ve sargı atışı ile birlikte gelebilecek ultisidir.

Diğer Counter rehberlerimize de göz atmanızı öneriyoruz.

amumu-counter

Counterlayan İtemler

amumu büyü