Annie Counter, Annie nasıl counterlanır ?

LoL Annie Counterları, Annie counterpick, Annie counterlayan eşyalar

Annie nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Büyü bir şampiyon olan Annie’yi genellikle orta koridorda ve alt koridorda destek rolünde görebilirsiniz, eğer alt koridorda karşınıza geldiyse emin olun ki o koridorun kısra sürede düşürülmesi amaçlanıyordur, yüksek hasar çıkartma potansiyeline sahip Annie’nin her menziline girdiğinizde sizi dürtecek ulti yeteneğine sahip olduktan sonra ise takaslarda başınıza büyük işler açacaktır. İşte Annie counter için bazı tavsiyeler. Öncelikle Annie’nin en çok dikkat edilmesi gereken yeteneği, pasifi ve ulti yeteneğidir pasifine değinmek gerekirse, Annie yaptığı her 4 saldırı sonunda yaptığı saldırı rakibi sersemletir, yani size eş zamanlı olarak yeteneklerini kullandıktan sonra 4. saldırıdan sonra yapacağı saldırı sizi olduğunuz yerde sersemletir, bunu ulti ile kullandığınıda düşünürsek çok büyük bir kitle etkisi ile rakibe yani size zarar verebilir. Bu sersemletme yeteneğinin aktif olduğunu tahmin etmek isterseniz, Annie boş yere yetenek atıyor buna minyonlara attığı yetenek atışları da dahildir bilin ki bir baskın denemesi yada takas girişimi olacaktır, sersemletmenin aktif olduğunun Annie’nin etrafında yer alan gri tondaki dalgalanmalardan anlayabilirsiniz. Bir diğer dikkat etmeniz yeteneği ise ultisi R: Çağır: Tibbers, Annie ayısı Tibbers’a ete bürünmesini buyurur ve bölgedeki birimlere hasar verir. Tibbers yakınında duran birimlere saldırırken, onları yakabilir. Bu yeteneğini sersemletme özelliği ile birlikte kullanmamasına dikkat edin, ayrıca Tibbers ile kule altında da sizlerle rahatça takasa girebilirler.

annie counter

Counterlayan İtemler

annie buyu