Azir Counter, Azir nasıl counterlanır ?

LoL Azir Counterları, Azir counterpick, Azir counterlayan eşyalar

Azir nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Azir counter, her ne kadar yeni bir şampiyon olsa ve mekanikleri çok çok fazla geliştirilmiş olmasa da, oldukça nitelikli ve dürtme potansiyeline sahip bir şampiyon. Özellikle dikkat etmeniz gereken nokta, kumdan askerler ortaya çıktığında saldırılarından kaçış yapmanız olacaktır, keza Azir normal saldırıda hasar vermesede kumdan askerlerini kullandıklarında oldukça büyük hasarlar verip mobil bir karakter haline bürünebilir. Azir konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli yetenek ise ulti yeteneği R İmparatorluk Muhafızları’dır bu yetenek ile birlikte Azir, Azir’in çağırdığı zırhlı askerler yan yana dizilerek ileriye doğru hücum eder, rakipleri geriye savurur ve onlara 150/225/300 (+60% Yetenek Gücü) hasar verir. Askerler 5/6/7 saniye boyunca bu duvar düzenini korur.İmparatorluk Muhafızları, rakipler atılarak geçmeyi denediğinde bile onları durdurur ama Azir ve takım arkadaşları istedikleri gibi geçebilirler, duvarın içinden geçen dost birimler 1 saniyeliğine %20 Hareket Hızı kazanır.İmparatorluk Muhafızları, Azir’in normal saldırı ve büyüleri ile etkileşime girmez.

azir counter