Camille Rehberi, Build, Rün dizilimi, Kabiliyet sayfası

Yeni şampiyonumuz Camille için içerikler resmi Riot Games, League Of Legends sayfalarında paylaşılmaya devam ediyor, bu konumuz içerisinde Camille Rehberi, Build, Rün dizilimi, Kabiliyet sayfasına dair bilgilere ulaşabilir, şampiyon üzerine bilgiler alabilir ve aşağıdaki rehberi uygulayarak iyi sonuçlar elde etmenize katkıda bulunabilirsiniz.

Pasif : Rakibinizin temel hasarına göre kalkan kazanırsınız, ap karakter ile savaşıyorsanız ap kalkanı, ad ile savaşıyorsanız ad kalkanı kazanırsınız.
Q İmha protokolü : İlave fiziksel hasar ve saldırı hızı kazandırır.
W Keskin çelme : Saldırı mezilindekilere hasar verirken, 2. alandakileri yavaşlatır, azami can değerine bağlı olarak iyileştirme kazanır.
E kanca atışı : Hedefe kanca fırlatır bu duvara çarparsa kendisini duvara doğru çeker, sonrasında tekrar saldırı için imkanı olur.
E duvar hücumu : Duvardan sonra hedef şampiyona atılır ve rakibi sersemletir. Eğer rakip şampiyona atılırsa yetenek mezili artar ve ilave saldırı hızı kazanır.
R Hextech ultimatomu : Hedeflediği şampiyonu bir kafes içine alır, etrafında başka rakipler varsa onları da kafesin dışına iter. Normal saldırılar burada ilave büyü hasarı verir.

Camille rün dizilimi, eşya dizilimi, yetenekler

camille-rün-dizilimi
camille-build-yetenekleri-yükseltme camille-eşyaları

Camille kabiliyet sayfası

camille-kabiliyetleri

camille-build-solo-rehberiUnutmadan söyleyelim, karakterimiz solo yani üst koridor için biçilmiş kaftan bir şampiyon, özellikle saldırı hızı ve saldırı gücüne yönelik olması, aynı zamanda mobil bir karakter olması karşı baskınlarda işinize yarayacak yeteneklerden bir kaçı. Aşağıda koridor ve takım savaşlarında yeteneklerin nasıl kullanıldığını izleyebilirsiniz.

Camille şampiyon tanıtımı