EKKO Rehberi, Rün ve Kabiliyet Sayfası, Build

Ekko rehberi, rün dizilimi, kabiliyet sayfası, oyuniçi build, nasıl oynanır?

Sihardar vadisi yeni bir isimle birlikçe çalkalanıyor, birkaç saat önce uzun zamandır çıkması beklenen isimsiz şampiyon hakkında bir video yayınlandı. Ekko Saniyeler isimli videodan anlaşıldığı üzere yeni çıkacak şampiyonumuzun adı EKKO, bu konumuzda ise EKKO’nun PBE sunucusuna çıkması ile birlikte hazırlayacağımız EKKO rehberi, rün dizilimi ve kabiliyet sayfası hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

Güncelleme : Detaylı Ekko rehberi konuya dahil edilmiştir, rün dizilimi, kabiliyet sayfası ve diğer oyun içerisindeki tavsiyeler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

EKKO Rehberi

en-iyi-lol-cosplayer-gameois1

EKKO Rün dizilimi, kabiliyet sayfası ve yetenek yükseltme, Build

ekko-kabiliyet-sayfası-dizilimi

ekko-run-dizilimi

ekko-yetenekleri

EKKO eşya dizilimi, build

Bence, büyü nüfuzu ve yetenek gücü en gerekli temel ihtiyaç olacağı için rabadon’un şapkası eşyası kesinlikle alınmalı ve beraberinde Lich boğan eşyası da, sonra üzerine devam edeceğiniz eşyalar ise oyuncu tarzınıza ve rakibinize göre opsiyonel yaparsanız sizin için en doğrusu olacaktır.

ekko-eşya-dizilimi-build

ekko-nasıl-oynanır-yetenekleri

Ekko yetenekleri ve kullanımı

Pasif: Z-Kapsülü Rezonansı

Ekko büyüleri ve saldırılarıyla hasar verdikçe rakiplerinin üstünde Rezonans yükleri biriktirir. Aynı hedefe yapılan her üçüncü saldırı Ekko’nun pasifini tetikleyerek ilave hasar verir ve rakibi yavaşlatır. Zamane genci bu pasifi bir rakip şampiyon üzerinde tetiklerse, ayrıca etkili bir hareket hızı güçlendirmesi kazanır.

Q: Kurmalı Kapan

Ekko’nun hedef aldığı yöne doğru fırlattığı cihaz, geçtiği yoldaki bütün rakiplere hasar verir. Cihaz azami menzile ulaştığında veya bir rakip şampiyona isabet ettiğinde açılarak, içindeki bütün rakip ve tarafsız birimleri yavaşlatan bir alan oluşturur. Bir süre geçtikten sonra cihaz kapanır ve Ekko’ya döner, dönerken yoluna çıkan tüm rakiplere fazladan hasar verir.

W: Paralel Yakınsama

Pasif: Ekko’nun normal saldırıları düşük canlı hedeflere ilave hasar verir.

Aktif: Ekko zamanda bir yırtık açarak kendisinin alternatif gerçeklikten gelen bir kopyasını oluşturur. Ekko’nun kopyası hedef konuma doğru bir cihaz fırlatır. Cihaz bir süre sonra açılarak geniş bir yavaşlatma küresi oluşturur. Ekko kürenin içine girerse, meydana gelen patlama içerideki bütün rakipleri sersemletir ve Ekko’ya koruyucu bir kalkan verir.

E: Zaman Sıçraması

Ekko hedef bölgeye doğru sabit bir mesafe boyunca atılır. İlk atılması sona erdiğinde Ekko’nun bir sonraki normal saldırısının menzili büyük oranda artar, ardından aniden hedefinin yanında belirerek isabet ve büyü etkileri gösteren hasar verir.

R: Kronokırılma

Ekko zamanı geri sararak kısa süreliğine hedef alınamaz ve hasar görmez hale gelir ve saniyeler önce olduğu yerde tekrar ortaya çıkar. Ekko tekrar ortaya çıktığında geçen birkaç saniyelik sürede kaybettiği canın bir kısmını geri kazanır ve yakındaki tüm rakiplere tonlarca hasar verir.

___

Şampiyonumuz videodan  da anlaşılacağı üzere, yakın dövüşte usta bir şampiyon, zamanı geri alma gibi bir yeteneğe sahip olması ise merakla beklenen şampiyon hakkında birçok tartışmaya konu oldu diyebiliriz. Bir diğer tartışma konusu ise EKKO‘nun dövüştüğü kişi kim ? Videoyu ve diğer sızdırılmış bilgileri inceleyen arkadaşlara göre, bu kişi Urgot’un eski hali olabilir mi ? Yada bu kişi Signed olabilir mi ? Yoksa Urgot’a yeni bir güncelleme mi gelecek ? Gibi soruları akıllara getirmekte. Yakın zamanda gelecek tüm bilgileri ve detayları bu konu üzerinden takip edebilirsiniz.

Şimdilik sizleri kısa tanıtım videosu ile baş başa bırakıyoruz.

Yeni çıkmış olan Taliyah şampiyonu hakkında detaylo bilgiye Taliyah rehberi konumuzda ulaşabilirsiniz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,00 out of 5)

2 Comments

  1. berkay

    Mayıs 29, 2015 at 12:35 pm

    Kalibiyetlerde Bir Sorun Var Bir Bakın İsterseniz 20 Oluyor : )

    • Arslan GÜNEŞ

      Mayıs 29, 2015 at 1:01 pm

      Yanlışınız var hocam, kabiliyetler doğru.