Galio Counter, Galio nasıl counterlanır ?

LoL Galio Counterları, Galio counterpick, Galio counterlayan eşyalar

Galio nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Galio için yetenek gücü şampiyonlarının korkulu rüyası olduğunu söyleyebiliriz, bunun sebebi için pasifine bakmamız yeterli, Galio pasifi ile, toplam Büyü Direnci değerinin %50’sini Yetenek Gücüne dönüştürür. Yani Galio verdiği hasarı arttırmak istediğinde büyü direnci eşyaları alır ve buda otomatikmen hasara dönüşmüş olur, bir yetenek gücü şampiyonu ile Galio karşısına geçmek hiçbir zaman mantıklı olmayacaktır. Onun yerine hızlıca mesafe kapatabilen, suikastçi, saldırı gücü ile hasar veren şampiyonlar tercih etmelisiniz.

Dikkat etmeniz gereken en önemli yeteneği E yeteneği ile Galio düz hatta bir rüzgar dalgası yollar bu rüzgar dalgasının size hassar verebildiği gibi Galio ve arkadaşları bu hat üzerinde ilerlerken aynı zaman hızda kazanır. Takım savaşlarında belki de en çok dikkat etmeniz gereken nokta ulti yeteneğidir, ulti yeteneği Duran putu ile Galio bir heykel suretine bürünerek yakındaki rakipleri kışkırtır ve rakipler ona saldırdıkça sarsıntı enerjisi biriktirir. Sonrasında, Galio heykelin kabuğunu kırarak çıkar ve biriktirdiği enerjiyle etrafındaki rakiplere hasar verir.

galio counter

Counterlayan İtemler

galio buyuCıvalı Kuşak, Banshee’nin Duvağı, Arındır