Gangplank Counter, Gangplank nasıl counterlanır ?

LoL Gangplank Counterları, Gangplank counterpick, Gangplank counterlayan eşyalar

Gangplank nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Gangplank’i sezon 4 itibariyle genelde üst koridorda gördük, şuan ki düzende pek tercih edilen bir şampiyon olmasa da yetenekleri itibariyle takım kompozisyonlarına fazlasıyla katkı da bulunan bir şampiyon. Gangplank counter hakkında bilgi vermek gerekirse, hızlı mesafe kapatabilen saldırı gücü değeri yüksek suikastçi yada dövüşçü şampiyonlar ile Gangplank karşısına çıkmanız her zaman için sizlere avantaj sağlayacaktır. Dikkat etmeniz nokta, Q yeteneği Çakaralmaz, bu yetenek ile birlikte Gangplank bir rakip birime nişan alıp ateş eder. Çakaralmaz ölümcül bir darbe vurursa, Gangplank fazladan altın kazanır ve Mana bedelinin yarısını geri alır. Saldırı gücüne ağırlık veren bu şampiyonda genelde kritik vuruşu arttıran itemler görürüz, Q yeteneği ile birlikte bu kritik itemler sayesinde fazlasıyla hasar potansiyeli yükselmektedir. Takım savaşlarında ulti yeteneği R: Top sırası aktifse, kaçarken yada canınız az ise dikkatli olmalısınız keza Gangplank gemisine gönderdiği işaretle, belirli bir alanı top atışına tutarak rakipleri yavaşlatır ve alanın içindekilere hasar vermesini sağlar.

Gangplank’in gemisi aldığı işaret üzerine belli bir alanı 7 saniye boyunca topa tutarken, bu süre boyunca bölgedeki rakipleri %25 yavaşlatır. Dalga dalga bu alana yağan gülleler, saniye başına 75/120/165 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.

Gangplank counter

Counterlayan İtemler

Gangplank buyuZincir Yelek, Cıvalı Kuşak, Tutuştur, Bitkinlik