Gragas Counter, Gragas nasıl counterlanır ?

LoL Gragas Counterları, Gragas counterpick, Gragas counterlayan eşyalar

Gragas nasıl counterlanır ve tavsiyeler

Gragas sezon 4 içinde üzerine yapılan değişikliklerden önce, genelde orta koridorda gördüğümüz bir şampiyondu, değişikliklerden sonra kullanım alanı hakkında da tekrardan düşündüren Gragas‘ı artık üst koridorda daha sık görüyoruz, anlık hasar potansiyeli yüksek suikastçi ve büyücü şampiyonlar ile keza bunlar aynı zamanda mobil olmak zorunda, kolaylıkla Gragas’ı counterlamak için büyük iş görecektir.

Gragas karşınızdayken can yenilenmesi ile birlikte koridorda tutunmaya çalışacaktır bu sebeple pasifi hakkında dikkatli olmalısınız ve aldığınız eşyaları bunu düşünerek almalı koridora planlı bir şekilde çıkmalısınız. Pasifi, içelim güzelleşelim yeteneği ile Gragas yetenek kullandığında içkisinden bir yudum alarak azami Can değerinin %4’ünü geri kazanır. Bu etki 8 saniyede bir kez gerçekleşebilir. Bunun yanı sıra en çok dikkat etmeniz yeteneği ise ultisi, Patlayan fıçı, Gragas fıçısını belli bir alana savurur. Fıçının patlama alanı içinde kalan rakiplere hasar vererek onları geri savurur. Bu yeteneğini takım savaşında yada koridorda etkili bir şekilde kullanırsa işiniz kolay olmayacaktır, takım arkadaşlarınızdan bu yeteneği ile birlikte sizi ayırabilir ve kolayca öldürülmenize yol açabilir.

gragas counter

Counterlayan İtemler

gragas buyuBanshee’nin Duvağı, Sıçra

1 Comment

  1. Nivea

    Şubat 24, 2015 at 12:31 am

    Cool article, It was inspiring.