İntikam Mızrağı Kalista PRO Rehberi

İntikam Mızrağı Kalista Rehber, kabiliyet ve rün dizilimi, build, nasıl oynanır.

Sihirdar vadisinin belki de gelmiş geçmiş en büyük intikamcısı Kalista vadide sihirdarlar ile buluştu, önceki şampiyon tanıtım konumuzda kalista hakkında bilgi vermiştik bu konuzmuda da alması gereken item ve kabiliyet ile rün dizilimi hakkında bilgi vereceğiz.

intikam mızrağı kalista şampiyon tanıtımı

Koridorda bir çok destek şampiyonu ile birlikte uyumlu olan İnitkam Mızrağı kalista Kabiliyet ve Rün Dizilimi aşağıdaki gibidir. Kalista counter konumuza da göz atabilir, kalistayı counterlamak için detaylı bilgi ve tavsiye alabilirsiniz.

Kalista Rün Dizilimi

kalista rün dizilimi

Kalista Kabiliyet Dizilimi

kalista kabiliyet dizilimi

Agresif bir şekilde kullanıma uygun olan Kalista için en uygun kabiliyet dizilimi de yine aynı şekilde agresif yapıda yer almakta.

Kalista item ve yetenekleri

kalista yetenekleri

kalista itemleri

Kalista Şampiyon tanıtım videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=i8-21FOnOB8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,67 out of 5)

8 Comments

  1. Yusuf H.

    Kasım 21, 2014 at 3:22 pm

    Rehberi uyguladım, yeni çıkan şampiyonları uzun süre farklı şekillerde oynamak en iyisi, ben q ile başlıyorum genelde.

  2. Süleyman K.

    Kasım 25, 2014 at 8:23 pm

    Kardeşim bence e fullemek daha iy ioluyor ama atbi benim görüşüm.

  3. muhammet

    Aralık 21, 2014 at 12:05 pm

    rün ve beceri doğru da item çıkımı yanlış olmuş bence kalistada statik en önemli item ilk o çıkılcak sonra ebedi

    • Ümit GÜNEŞ

      Aralık 21, 2014 at 5:17 pm

      Statik tabi ki gerekli fakat item dizilimi sırasıyla belirtilmemiş durumda, alınması gerekilen itemler şeklinde öneri için koyulmuştur, sırası oyuncunun tecrübesine göre değişiklik gösterir 🙂 .

    • can

      Haziran 23, 2015 at 10:45 pm

      saçmalama kalista ilk statik mi olur : )

    • Kalista GG

      Ağustos 26, 2015 at 4:17 pm

      Kardeş ne yaptın ya ilk mahvolmuş sonra ebedi sonra statik saldırı hızı botu kanasusamış hayalet dansçı veya duruma göre son fısıltı yapılı kalista ya ve ilk e tamamlanır : )

  4. Okan

    Şubat 7, 2015 at 10:07 pm

    Kalista saldırı hızıyla mobilize olan bir şampiyon yani cevherleri saldırı hızına dayandırarak %14 saldırı hızı aldığımızda ve ilk item olarak runaan tercih ettiğimizde doğrudan ebedi kasan bir rakipten hem daha mobil hem daha fazla hasara yol açmış oluyoruz. Rehber güzel ama sıradan bir adc buildi ve rünleri açıkçası fazla araştırılmış diyemem ama elinize sağlık. runaan – ebedi – mahvolmuş k.k. – son fısıltı – savaş çizmesi(hiddet efsunu) – ve tabii ki yoomu eğer defansif item gerekli olursa oyunu domine edemediyseniz karşıdaki şampiyonlara göre banshee yada koruyucu melek, donmuş balyoz tercih edenlerde mevcut ( ekstra can+ hasar+ slow etkisi yüzünden ). Ayrıca yeteneklere gelirsek eğer supportunuz ile uyumluysanız 1-e 2-w 3-q sonra e ve q verecek şekilde eğer supportla aynı anda harasslayamıyoruz diyorsanızda 1-e 2-q 3-e şeklinde tek başınıza vereceğiniz hasarı arttırmanızda fayda var. W yeteneğinin pasifini kullanamıyorsanız göndereceğiniz ruhun size vereceği görüşten pek bir yarar gelmeyecektir. Her zaman önceliğiniz üstünlüğü kurup minyon kaçırmadan karşı rakibin minyon almasını güvenli bir şekilde önlemek ve skor alıcam diye skor vermekten kaçınmak olmalı saygılar.

  5. Tunahan

    Mart 1, 2015 at 3:49 pm

    Arkadaşlar Kalistada Yeniyim Build Önerinmsiz