Irelia Counter, Irelia nasıl counterlanır ?

LoL Irelia Counterları, Irelia counterpick, Irelia counterlayan eşyalar

Irelia nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Irelia sezon 4 itibariyle oldukça fazla kullanılmaya başlayan şampiyonlar arasında yer alıyor, özellikle sezon 4 sonlarına doğru neredeyse tüm şampiyona maçlarında ve elemelerde sıklıkla gördüğümüz bir şampiyon oldu. Üst koridorda gördüğümüz Irelia oldukça nitelikli yeteneklere sahip keza, bir çok şampiyon vadiden düşerken Irelia’nın yıldızı fazlasıyla parladı. Irelia’yı belkide oyun ortalarında ve sonlarına doğru oldukça fazla etkin rol almasını sağlayan özelliği şüphesiz pasifi, Ionia Coşkusu, bütün engelleme etkilerinin süresini, yakındaki her bir rakip şampiyon için azaltır. 1 Şampiyon: %10, 2 Şampiyon: %25, 3 Şampiyon: %40, lol counter. Rakibiniz Irelia ise baskın yapmadan önce rakibinizin yetenekleri çok iyi bilmelisiniz keza Irelia oldukça hızlı kaçabilen ve kovalayabilen bir şampiyondur.

Q yeteneği Uçarbıçak ile Irelia hasar vermek için ileri doğru atılır ve saldırı yaptığı minyon veya şampiyon ölürse bu yeteneğinin bekleme süresi sıfırlanır ve 35 mana geri kazanır. Irelia canı az olsa bile sizinle takasa girmekten çekinmeyecektir, örnekle E yeteneği denge saldırısı, saldırısı dengeyi yakalayarak, hedefe hasar verir ve yavaşlamasını sağlar. Ama hedefin Can yüzdesi Irelia’nınkinden yüksekse, onun yerine darbe hedefi sersemletir. Irelia’nın R yeteneği ise, Irelia, çağırdığı 4 ruh bıçağını fırlatır; bıçaklar fiziksel hasar verir ve deşip geçtikleri hedeflerden can sömürür.

ırelia counter

Counterlayan İtemler

ırelıa buyuDonmuş Balyoz, Randuin’in Alâmeti, Tutuştur, Bitkinlik

2 Comments

  1. Timur Demir

    Aralık 20, 2014 at 2:44 am

    Irelia favori şampiyonlarımdan birisidir. Genelde herkes late şampiyonu dese de bana göre oyunun başlarında da gayet etkili bir şampiyon. Üçlü’den sonra onu tutmak iyice güçleşir ve skor üstünlüğünüz var ise koridorda rakibinizin direnmesi gayet zordur.

    • Ümit GÜNEŞ

      Aralık 20, 2014 at 9:49 am

      Dediklerinizde haklısınız Sezon 4 sonlarına doğru özellikle meta’da fazlasıyla karşımıza çıkan bir şampiyon oldu, ilk başlarda şampiyonuna göre biraz savunmada kalmaya zorlansa da oyun ortalarından itibaren fazlasıyla etkili bir şampiyon.