Jarvan IV Counter, Jarvan IV nasıl counterlanır ?

LoL Jarvan IV Counterları, Jarvan IV counterpick, Jarvan IV counterlayan eşyalar

Jarvan IV nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Bu sezon fazlasıyla görmüş olduğumuz bir şampiyon olan Jarvan IV, orman rolünde oldukça etkili bir şampiyon. Tank yapısı ve yetenekleri itibariyle baskınlarda ki başarı potansiyeli, takım kompozisyonlarına uyumu genelde Jarvan IV seçimine etki eden en önemli faktörler arasında yer alıyor. Jarvan’ın yeteneklerine değinmemiz gerekirse, en önemli konu yaptığı yetenek atışlarını sırasıyla ve etkili bir şekilde kullanması olacaktır. Sancak kombosu diye adlandırılan saldırı dizilimiyle hızlı bir şekilde mesafe kapatabilen ve kaçabilen Jarvan genellikle sizleri zor durumda bırakacaktır.

Özellikle Jarvan’ın olduğu bir oyunda görüşsüz oynamamız gerekmektedir, harita kontrolünü almadığınız her oyunda Jarvan, Lee sin gibi mobilitesi yüksek şampiyonlar takımınızı zora sokacaktır. E yeteneği ile Jarvan sahip olduğu Demacia gururu sayesinde pasif olarak fazladan Saldırı Hızı ve Zırh kazanır. Demacia Sancağı etkinleştirildiğinde, Jarvan IV bir Demacia bayrağı dikerek, büyü hasarı ve yakındaki dost şampiyonlara Saldırı Hızı verir. Bu yeteneği kullandıktan sonra, Jarvan IV kargısını uzatır ve karşısına çıkan bütün rakiplere hasar vererek, zırhlarını azaltır. Ayrıca, bu hareket Jarvan’ı Demacia Sancağı’na çekerken, yoluna çıkan bütün rakipleri havaya savurmasını sağlar. Akabinde kullandığı ulti yeteneği ile de sizi bir duvar bloğunun içine alır ve buradan çıkışınız ancak atlama, zıplama yada sıçra gibi yetenek ve büyüler ile mümkündür. Jarvan’ın bu saldırı kombosuna dikkat etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

jarvan counter

Counterlayan İtemler

jarvan buyuDonmuş Balyoz, Sıçra, Bitkinlik