Jax Rehberi PRO S5 Build

Jax kabiliyet sayfası, rün dizilimi, oynanış videosu, jax build

Jax rehberi konumuza hoşgeldiniz, bu konuda şampiyonumuz Jax‘in oyun içinde kullanımına dair tavsiyelere, rün dizilimi, kabiliyet sayfası ve beraberinde yeteneklerin nasıl yükseltilmesi gerektiğine, eşya dizilimi hakkında bilgi vermeye çalışacağım.

Öncelikle Jax 2015 yılı sezon 5 için şuan metada karşımıza çok çıkan bir şampiyon değil fakat düşük liglerde yine de fazlasıyla oynanılan bir şampiyon, Jax genelde üst(top) koridorda yer alır yada nadiren ormanda(jungle) sezon 5 içinde genelde artık tank şampiyonları üst koridorda görüyoruz, yine de Jax popülerlerliğini hiçbir zaman yitirmeyecek bir şampiyon, bu heralde hybrid yani gücünü hem yetenek, hemde saldırı gücünden alıyor olmasından kaynaklı. Jax için yetenek gücü eşyalarına ağırlık verebileceğini gibi saldırı gücü eşyaları ve rünleri ile de oyuna girebilir düşmana zor anlar yaşatabilirsiniz.

Yakın dövüşte etkili olan Jax ile oynarken birebir değişimle girmekten çekinmeyin, özellikle yakın dövüşte bir değişime girecekseniz pasifinizden gelen “Jax’ın arka arkaya yaptığı normal saldırıları Saldırı Hızı’nı devamlı olarak arttırır.” güç ile yakın dövüşte karlı çıkabilirsiniz. Q yeteneğiniz ise hedef birime atlamanızı sağlar bu rakip düşmanda olabilir, minion yada görüş totemleri de olabilir. Bu yeteneği kaçmak için, mesafe kapatmak için yada belirlediğiniz taktikler için kullanabilirsiniz.

W yeteneği saldırınızı güçlendirir, E yeteneği ise “Jax’ın savaştaki hüneri, kısa süreliğine gelen tüm fiziksel saldırılardan sıyrılmasını ve ardından hızla karşı saldırıya geçerek çevresindeki bütün rakipleri sersemletmesini sağlar.” E yeteneğinizi size yapılan baskınlarda rakibin saldırılarını engellemek için kullanabilirsiniz yada size karşı atılan ulti yeteneklerine karşı koymak için. Jax’in ultisi R yeteneği Büyük Ustanın Kudreti : Peş peşe gerçekleştirilen her üçüncü saldırı fazladan Büyü Hasarı verir. Ayrıca, Jax bu yeteneği etkinleştirdiğinde azmini pekiştirerek, Büyü Direncini ve Zırh değerini kısa süreliğine arttırabilir.

Aşağıda yer alan rün dizlimi, kabiliyet sayfası ve eşya dizilimini denemenizi tavsiye ediyorum. Bununla birlikte konu altında yer alan rehber videosunu da izlerseniz Jax yetenekleri hakkında yeterince bilgi sahibi olmuş olursunuz.

Jax Rün, Kabiliyet dizilimi, build ve yetenek yükseltme

jax-rehberi-kabiliyet-run-dizilimi

Jax Rehberi Oynanış

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)