Jhin Rehberi, Jhin Build, Rün ve Kabiliyet

Virtüöz’ün Zihni videosu ile bir çok teori ve tahmin çalışmasına konu olan yeni League Of Legends şampiyonu sonunda belli oldu. Yeni şampiyonumuz Jhin sizlerle. Bu konumuzda sizlere Jhin rehberi, jhin build‘i hakkında bilgiler vereceğiz, öncelikle yetenekleri ile başlayalım. Jhin pasifinde yer alan 4 saldırılık silah atışı ile saldırılarını gerçekleştiriyor, ayrıca son vuruşu kritik vurmakta. Q yeteneğinde ise Jhin rakipler yada minyonlar arasında seken bir atış gerçekleştirebilmekte, eğer son isabet eden şampiyon katledilirse, ilham ateşi yeteneği diğer rakiplere daha çok hasar verir. W yeteneği ise Lucian’dan hatırlayabiliriz, belli bir hat üzerinde, doğrusal olarak Jhin saldırıda bulunabilmekte, pasifi ile önceden saldırı yaptığı bir düşman üzerinde ise W yeteneği kullanıldığında onu belirli bir süre atış yaptığı noktada durdurabilmekte. E yeteneği ile birlikte ise Jhin yere bir gül bırakmakta, üzerinden geçen rakipleri gösteren bu gül, eğer rakip hala menzildeyse patladığında hasar vermekte. Jhin ulti yeteneğinde huni şeklinde bir alanda pozisyon almasıyla birlikte uzun melli saldırılar gerçekleştirebilmekte, olumsuz yanı ise şüphesiz ulti yeteneği kullanımında sabit olarak kalması gerektiği.

Şüphesiz ADC saldırı gücü taşıyıcısı olarak sihirdar vadisinde göreceğimiz Jhin,  yetenekleri itibarıyla fazlasıyla tercih edilecek bir şampiyon olacak. Kısa bir süre içerisinde Jhin denemezlerimizden sonra aşağıdaki bölümden Jhin kabiliyet sayfası, rün dizilimi ve build bilgilerine ulaşabileceksiniz.

Jhin Rehberi, Jhin build

jhin-başlangıç-eşyaları jhin-eşyaları

jhin-yetenek-yükseltme

Jhin Rün dizilimi

jhin-rün-dizilimi

Jhin Kabiliyet sayfası

jhin-kabiliyet-sayfası

Jhin yeteneklerinin oyun içi kullanım videosu

Diğer League Of Legends şampiyon rehber konularımızdan Katarina Rehberi ve Vayne rehberi gibi konularımızı ziyaret etmeyi unutmayın. Taliyah rün dizilimi kabiliyet sayfası konumuzdan yeni şampiyon Taliyah rehberi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)

3 Comments

  1. Çağrı GÜNDÜZ

    Şubat 1, 2016 at 11:11 pm

    Konu için teşekkürler.

    • Arslan GÜNEŞ

      Şubat 2, 2016 at 2:08 pm

      Rica ederiz Çağrı, yakın zamanda detaylı bir oyun içi rehber videosu eklenecektir, yeni sezonda sahip olunması gerekilen güzel bir şampiyon, iyi eğlenceler.

  2. NEO Vedat

    Şubat 23, 2016 at 1:50 pm

    Sizce adcye jhin ve master yi den başka neyle oynayabilirim?