Jinx Counter, Jinx nasıl counterlanır ?

LoL Jinx Counterları, Jinx counterpick, Jinx counterlayan eşyalar

Jinx nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Jinx ilk çıkış tarihi itibariyle vadiye çabuk uyum sağlayan yetenekleri itibariyle sağlam bir saldırı gücü taşıyıcısı. Yeteneklerini taktiksel bir şekilde kullanıma uygun olması tercih sebepleri arasında yer alıyor, koridor safhasnda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta şüphesiz pasifidir, Jinx bu pasif yeteneği sayesinde  hasar verdiği rakip bir şampiyon, kule veya inhibitör 3 saniye içerisinde katledilir ya da yok edilirse, Hareket Hızı aşırı miktarda artış gösterir. Bir baskın sırasında yada kulenin yıkılmasına yakın, hızlıca mesafe kapatabilir yada savaştan uzaklaşabilir. W yeteneği Cızzt! ile Jinx, şok tabancası Cızbız’la ateş ettiği ilk şampiyona hasar verir, şampiyonu yavaşlatır ve gizlenmiş olanlar haricindekileri açığa çıkarır.

E yeteneği Patlangaç! bu yeteneği ile Jinx yere bir kaç tane kapan bırakır, bu kapanlara değmeniz sonucunda yere mıhlanırsınız, genelde savaş sırasında yada birebir değişimlerde kaçmanızı engelleme yada savunma amaçlı olarak bunu kullanacaktır, bu yeteneğine çok dikkat etmelisiniz baskın sırasında buna yakalanmanız ölmenize yol açacaktır. Jinx’in ulti yeteneği, Manyak Güçlü Ölüm Roketi! ile ateşlediği süper roket harita boyunca yol alırken hasar elde eder. Roket bir rakip şampiyona çarptığında patlayarak ona ve çevredeki rakiplere eksik Can değerlerine göre hasar verir. Canınız az ise ve görüş bakımından zayıf bir durumdaysanız, merkeze dönmeyi ihmal etmeyin aksi halde Jix’in bedavaya skor almasına sebep olursunuz.

Counterlayan İtemler

Jinx buyuBaşgardiyanın Zırhı, Zincir Yelek, Ağırkan, Bariyer, Şifa

jinx counter

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,50 out of 5)

1 Comment

  1. Hande Gülcan

    Aralık 22, 2014 at 3:55 pm

    En merak ettiğim unsurlardan birisiydi. Bu mükemmel paylaşım ve site için sizlere teşekkür ederim