Karma Counter, Karma nasıl counterlanır ?

LoL Karma Counterları, Karma counterpick, Karma counterlayan eşyalar

Karma nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Karma karşınıza orta koridorda yada alt koridorda gelebilir, oldukça mobil bir şampiyon olan karma yetenekleri itibariyle hızlı kovalama kaçma yeteneklerine sahiptir. Bununla birlikte ulti yeteneğini ilk seviyeden itibaren kullanabilir o yüzden ulti güçlendirmesine dikkat etmelisiniz. Karma eğer alt koridordaysa, şunu unutmamalısınız ki saldırı gücü taşıyıcısını çok hızlı bir şekilde savaşa sokabilir yada savaştan çıkartabilir. Yeteneklerine biraz gözatmak gerekirse, pasifi Karma yeteneklerinden biriyle bir rakip şampiyona her hasar verdiğinde Mantra’nın bekleme süresini azaltır (Karma’nın normal saldırıları için bu etki yarıya iner). Q yeteneğini genelde sizin üzerinizde baskı kurmak için kullannacaktır, bu yetenek atışlarını savurmanız koridorda fazlasıyla tutunmanızı sağlayacaktır. W yeteneği Değişmez Karar ise, düşman ile kendisi arasında bir bağ kurar ve bu bağ kopmazsa bir süre sonra yeteneğini kullandığı kişi kilitlenir, bunu genelde savaş sırasında üzerinizde kullanacak ve saldırı gücü taşıyıcısının skor almasını sağlayacaktır. Ulti yeteneği, Mantra ise bir sonraki yeteneğini güçlendirerek, yeteneğe ilave bir etki kazandırır. Mantra 1. seviyeden itibaren kullanılabilir ve beceri puanı gerektirmez counter.

Karma 8 saniye içinde kullanacağı bir sonraki yeteneğini güçlendirerek ilave etki kazanır.
Ruhyalazı: Ardında bir alev çemberi bırakarak, rakipleri büyük miktarda yavaşlatır ve kısa bir süre sonra hasar verir.
Yenilenme: Bağ, hedefe ilave büyü hasarı vererek, Karma’yı eksik Can değerinin %20’sine eşdeğer miktarda iyileştirir. Bağ kopmazsa, Karma tekrar aynı miktarda iyileşir.
Direniş: Karma’nın hedefinin çevresindeki dost şampiyonlar korunur ve Hareket Hızı elde eder; Hedefin çevresindeki rakip birimler büyü hasarı alır.

karma counter

Counterlayan İtemler

karma buyuBanshee’nin Duvağı, Tutuştur