Katarina Rehberi PRO S6 Build

Katarina mid rehberi, Katarina solotop rehberi, rün dizilimi kabiliyet sayfası, nasıl oynanır.

Katarina nitelikli yetenekleri ile öldürme potansiyeli çok yüksek bir şampiyondur, oynayış tarzınıza göre yetenekleri yükseltebilirsiniz, genelde Q yeteneğini yükseltmeniz hem minyon kesme sayısını arttırmak için hemde rakibi uzaktan dürtmek için kullanışlı olacaktır. Eğer rakipte sizin ultinizi bozacak bir şampiyon yoksa sıklıkla Katarina şampiyonunu seçebilirsiniz, pasif özelliğiniz ile bekleme sürelerinin kill yada asist aldığınızda azalması çok seri bir şekilde takım savaşlarında kill almanıza olanak sağlayacaktır. Aşağıdaki eşya setlerine ek olarak, botunuzu duruma ve rakibe göre büyü nüfusu yada büyü direnci şeklinde yükseltmeniz yayarınıza olacaktır, aynı şekilde eşya seti içine Zhonya’nın Kum saati eşyasını da duruma göre eklemeniz, çok daha stratejik bir şekilde oyunda kalmanızı sağlayacaktır.

Katarina başlangıç eşyaları

katarina başlangıç eşyaları2

Katarina oyun içi eşya seti

katarina-rehberi

Sihirbaz Pabuçları, Cehennem Asası, Rabadon’un Şapkası, Hiçlik Değneği, Zhonya’nın Kumsaati, Koruyucu Melek

Katarina yetenek yükseltme sırası

katarina yetenekleri

Katarina kabiliyet dizilimi

katarina kabiliyet sayfası dizilimi

Katarina şampiyon tanıtımı

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)

2 Comments

  1. tunç berk

    Şubat 11, 2015 at 4:26 am

    s5 te ölüm ateşi kalkmıstır

    • Ümit GÜNEŞ

      Şubat 11, 2015 at 3:56 pm

      Teşekkürler Tunç konu güncellenmiştir, yamalar takip edilse de arada gözden kaçan konular yer alıyor.