Kayıp Halka GNAR Rehberi, Kabiliyet ve Rün Dizilimi

Herkese merhaba, geçtiğimiz konuda sevimli mi sevimli Kayıp Halka GNAR şampiyonumuzu incelemiştik. Bir çok ziyaretçimizden gelen istek üzerine Kayıp Halka GNAR‘ın rehberi için tavsiyelerde bulunup, henüz oturmamış bir karakter yapısı olsa da rün ve kabiliyet dizilimi hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

PBE’deki denemeler olsun oyun içindeki kendini göstermesi olsun şuan için gayet başarılı ve eğlenceli bir şampiyon bazı özelliklerine dengeleme gelecek gibi gözükmekte. Özellikle mini gnar ve mega gnar geçişlerine alışan bir oyuncu çok başarılı bir oyun sergiliyebiliyor. Özellikle yetenekleri çok nitelikli ve işlevsel durumda. Üst koridor (Top Lane) oyuncuların GNAR’ı tercih etmesi ile birlikte, mega gnar için defans eşyaları da çıkılmakta. Başlangıç olarak rakip üzerinde baskı kurmak ve ADC karakterini öne çıkarması için en kötü “mahvolmuş” çıkması gerekmekte, mega gnar için ise rakipteki AD ve AP oranına göre item dizilimi yapılabilir. Önde olan oyunculara tavsiyem ADC yönünde baskınlık kurmaları için “Üçlü kuvvet” itemide çıkmalı.

Genel olarak kabul görmüş Kayıp Halka GNAR Rehberi, Kabiliyet ve Rün dizilimi aşağıdaki gibidir.

Başlangıç Eşyaları

gnaritem

 

Önerilen Eşyalar

gnarsonitem

Yetenekler

gnar3

 

Rün Dizilimi

Rün dizilimi konusunda her oyuncu kendi buildini kendi karakterine göre oluşturmak zorundadır, bu GNAR kullanırken de geçerli fakat ben yinede bu build için uygun bir rün dizilimi paylaşımı yapayım.

gnarründizilimi

Kabiliyet Dizilimi

GNAR için özellikle ADC yönünde baskı kurması için agresif bir kabiliyet dizilimi yapmaktayız oyunlarda çok faydalı olduğunu da göstermiştir, tescillenmiştir ( : .

gnarkabiliyet

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)