Kozmik Koruyucu BARD Rehberi, Rün ve Kabiliyet

kozmik-koruyucu-bard
Bard support rehberi, bard kabiliyet ve rün dizilimi, bard build

Yeni destek şampiyonu BARD sezon 5 rehber konusuna hoşgeldiniz, sihirdar vadisi gerçekten destek şampiyonları konusunda fazlasıyla sıkıntı yaşıyordu, özellikle dereceli ve yasaklamalı oyun modlarında destek şampiyonları üzerine yapılan yasaklamalar, destek rolünde yer al oyuncuları fazlasıyla sıkıntıya sokmaktaydı, her ne kadar destek rolünde yer alan arkadaşlar metaya farklı şampiyonlar ile yenilik getirip değişik şampiyonlar denese de sorunlar devam etmekteydi, fakat son çıkan şampiyonlar ile birlikte bunun yavaş yavaş önüne geçilmeye başlandı. Lafı fazla uzatmadan rehber konumuza geçelim.

Not: Yeni eşya dizilimi ve BARD rehberi videosu, şampiyon tanıtımı yazımıza eklendi, sayfa sonunda ilgili videoya ulaşabilirsiniz.

Koruyucu BARD eşyaları, itemları

bard-rehberi-s5-eşyaları

Kozmik Koruyucu BARD kabiliyet sayfası dizilimi

kabiliyet

Not : BARD işlevsel bir şampiyon, buna bağlı olarak mana tüketimi çok yüksek özellikle yetenek kullanımının bekleme süresini azaltacak ve mana yenilenme değerlerini yükseltecek eşya ve kabiliyetlere yönelmeniz koridor safhasında saldırı gücü taşıyıcınız için çok daha avantajlı bir etken olacaktır. Şampiyonu PBE’de deneme fırsatı bulduk, eşya paragrafındaki eşyaların devamı olarak karşınızdaki rakip şampiyonlara göre yada oynayış tarzınıza göre savunma yada yetenek gücü eşyaları ile devam edebilirsiniz.

Yetenek yükseltme : Her ne kadar W ve E yetenekleri çok nitelikle yetenek atışları olsa da, Q yeteneğine öncelik verip yükseltmeniz oyunun ilk 15 dakikasında size fazlasıyla katkı sağlayacaktır.

Kozmik Koruyucu BARD Rehberi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>