Leona Rün Dizilimi ve Kabiliyet, Build

Leona Rün dizilimi, kabiliyet sayfası, build, eşya

Leona Rehberi

Leona efsaneler ligindeki en iyi destek şampiyonları arasında yer almakta, koruyucu ve işlevsel yetenek atışları ile birlikte yanındaki dostu saldırı gücü taşıyıcısını korumak için tasarlanmak belki de en iyi destek şampiyonlarından birisi. Keza Leona benim gözümde en iyi savaş başlatma potansiyeline sahip şampiyonlar arasında ilk 3’te yer almakta. Yeteneklerine biraz değinmemiz gerekirse, Q yeteneği, sersemletme özelliğine sahiptir, W yeteneği, kullanıldığında zırh ve büyü direnci değerlerini yükseltir, yetenek kullanımı bittiğinde yanında rakip varsa onlara da büyü hasarı verir, E yeteneği, Leona güneş ışığından kılıcının bir görüntüsünü yaratır ve düz bir hattaki bütün rakiplere büyü hasarı verir. Görüntü kaybolduğunda, darbe alan son rakip kısa süreliğine hareketsiz kalır ve Leona onun üstüne atılır.

Şimdi gelelim ultisine, ultisi Güneş patlaması Leona güneş enerjisi yüklü bir ışın indirerek, belli bir alandaki rakiplere hasar verir. Alanın ortasında kalan rakipler sersemlerken, dışında kalanlar yavaşlar. Bu yeteneğini isterseniz saldırı başlatmak, isterseniz savaştan uzak durmak yada saldırı gücü taşıcınıza yapılan saldırıları engellemek için kullanabilirsiniz. Yetenekleri sırasıyla nasıl kullanmamız gerekiyor diye sorarsanız, uzak rakiplere ulaşmak için, E-W-Q ile savaşı başlatabilir akabinde gidişata göre ultinizi kullanabilirsiniz.

Leona Rün dizilimi, kabiliyet sayfası, yetenek yükseltme ve eşya dizilimi

leona-run-dizilimi-kabiliyet-sayfasi-build

Diğer Leauge of legends rehber konularımızdan Ekko Rehberi için ilgili konumuzu ziyaret etmeyi unutmayınız.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)