Master Yi Rehberi PRO AD Rehberi S5

Master Yi solotop mid rehberi, saldırı gücü rehberi, kabiliyet rün dizilimi, nasıl oynanı

Özel notlar : Master Yi rehberi, kullanımı oldukça kolay olarak gözükse de saldırı gücüne dayalı olan Master Yi oldukça kırılgan bir şampiyondur, suikastçi yetenekleri itibariyle fazlasıyla oyun taşıma potansiyeline sahip şampiyonumuz için rehber konumuzda eşya dizilimi, kabiliyet sayfası ve rün dizilimi hakkında detaylı görsellere ulaşabilirsiniz. Eşya dizilimine ek olarak, tercih edebileceğiniz fakat eklemediğimiz eşya ise Statik Hançer’dir duruma göre bu eşyayı da eşya setinize dahil edebilirsiniz. Koridor safhasında en çok işinize yarayacak yetenek Q yeteneğinizdir, ultiniz R yeteneği ise doğru kullanıldığı takdirde fazlasıyla rakibinizi zorlayacaktır.

Eğer karşınızda ki şampiyon yakın dövüşe dayalı bir şampiyonsa E yeteneğinizi yakın dövüş için yükseltmeniz mantıklı olacaktır, aynı şekilde koridorda fazla tutunmak istiyorsanız can çalmaya ağırlık verebilirsiniz. Ulti yeteneği ile Master Yi eşi benzeri olmayan bir çevikliğe kavuşur; Hareket ve Saldırı Hızları geçici olarak artar ve hiçbir yavaşlatma etkisi ona işlemez. Etkin haldeyken, Şampiyon katletmek veya asist almak, Gözükara’nın süresini uzatır. Katletme veya asist halinde, diğer yeteneklerinin bekleme süresini pasif olarak azaltır.

Şunu unutmadan karşı bir baskın yerseniz ve kule altına rakip şampiyonların saldırı düzenleyeceğini düşünüyorsanız W yeteneğinizi hazırda tutun, keza gelen saldırıların hasarında bir düşük sağladığı gibi can yenilenmesi de sağlar yani kule altında gelecek 2 kişilik bir saldırıya karşı koruma sağlamış olursunuz. Yetenek ve eşya setini inceledikten sonra, şampiyon tanıtımı videosunu da izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Master Yi başlangıç eşyaları

master yi başlangıç eşyası

Master Yi oyun içi eşya seti

master yi eşyaları

Master Yi yetenek yükseltme sırası

master yi yetenekleri

Master Yi kabiliyet dizilimi

master yi kabiliyetleri

Wuju Üstadı Master Yi şampiyon tanıtımı