TAHM KENCH Rehberi, Rün ve Kabiliyet Dizilimi, Build

Yeni şampiyonumuz TAHM KENCH‘in lige katılmasıyla birlikte sizler için rehber, TAHM KENCH kabiliyet sayfası, TAHM KENCH rün dizilimi ve eşya dizilimi (build) için detaylı bir konu hazırladık, dizilimleri inceledikten sonra konu altında yer alan tavsiyeleri okumayı unutmayın.

Tahm Kench Rün dizilimi

Cevher : 2 Adet gelişmiş zırh cevheri, 1 Adet gelişmiş büyü direnci cevheri. Damga : 9 Adet gelişmiş zırh damgası. Mühür : 9 Adet gelişmiş zırh mührü. Nişan : 9 Adet gelişmiş büyü direnci nişanı. İsteğinize ve öznel düşüncenize göre nişanlarda altın yada mana için değişiklik yaparsanız zorlanmamış olursunuz.

tahm-kench-run-dizilimi

Tahm Kench Eşya Dizilimi, Build

tahm-kench-esya-dizilimi-buildTahm Kench Kabiliyet Sayfası

tahm-kench-kabiliyet-sayfasi-gameois

Tahm Kench Yetenek Yükseltme  tahm-kench-yetenek-verme-gameois

Çatışmalara girerken tavsiyeler

Tahm Kench daha altıncı seviyeden itibaren istediği gibi gezmeye başlayabilir; Lezzet Yolculuğu yeteneği, etrafından bihaber rakiplerin arkasına sızmada kullanışlıdır. Geniş mide hacmi sayesinde Nehrin Kralı ultisiyle çıktığı yolculuklarda yanına birisini de alabilir. Mesela, ormancısı yakındaysa onu midesine aldıktan sonra orta koridora ulti ile giderek çabucak 3’e 2’lik bir senaryo kurabilir. Hedef Sıçra ile kulesine kaçsa bile, Kayış Gibi yeteneğini kullanan Tahm Kench kule hasarını üstüne alıp takım arkadaşlarının skoru almasını kolaylaştırabilir.

Nehrin Kralı bu taktikleri tarafsız görevlerle uğraşırken de kullanabilir. Tahm Kench ormancısıyla beraber ultileyerek Baron’un ya da Ejderha’nın yanına hızlıca gidip rakip takımı oyalayabilir veya güçlendirmeyi çalmaya kalkışabilir. Bu durumda Nehrin Kralı’nın görevi rakipleri Dil Yarası ile rahatsız edip canı belli bir seviyenin altına düşenler için Ham Yap’ı hazırda bekletmektir. Kayış Gibi yeteneği de böyle durumlarda kullanışlı olabilir, Tahm Kench üzerine fazla dikkat çekerse gelen hasarı bu yeteneğiyle kontrol edebilir. Zamanı gelince tek yapması gereken rakibin ormancısını Ham Yap ile yutup görevden uzaklaştırmaktır. Hedefi teknik olarak midesinin içindeyken Çarp kullanabilir belki, ama ormancıların görmediği şeyleri çarpması biraz zor olacaktır.

Takım Savaşlarına girerken tavsiyeler

İki takım karşı karşıya geldiğinde Tahm Kench gerçek bir şampiyon duayeni olup çıkar; bu noktada oynadığı gurme rolü önemlidir ve aklında şu soru öne çıkar: hangisini yemeli? Savaşın başladığı anlarda kimin canının ne kadar azaldığına çok dikkat etmesi gerekir, rakibin hasar veren şampiyonlarını yavaşlatmak için Dil Yarası kullanılabilir. Açılışı normal saldırılar ile yapıp birilerinin tadını aldıysa, onları yavaşlatmakla kalmayıp sersemletme etkisini de gerçekleştirebilir. Doğru konum alma burada çok önemlidir. Tahm Kench’in rakip takımın yakınında yerini alması, rakibin en tehlikeli şampiyonlarını engellemek veya taciz etmek için mükemmel bir fırsat olur. Kayış Gibi’nin kalkan koruması gelen hasarı soğurarak Tadımlık yükü biriktirmesi için Nehrin Kralı’na gereken zamanı yaratabilir. İştahı yerine geldikten sonra da afiyetle yemeğine gömülür. Hasar takasında öne geçecek gibi olan güçlü bir rakibi savaştan bir iki saniyeliğine bile olsa uzaklaştırmak, takım savaşının gidişatını değiştirmede etkili olabilir. Tahm Kench rakip takımın son kalıntılarını kusana kadar takım arkadaşları sofrayı toplayıp kaldırabilir böylece. Hoş bir manzara olduğu söylenemez, ancak bir hayli etkilidir.

Tahm Kench alternatif olarak cephe gerisinde kalarak takım arkadaşları için rakipleri meşgul edebilir ve beslenme alışkanlıklarını üssü korumada kullanabilir. Dil Yarası’nın yavaşlatma etkisi yaklaşan rakip şampiyonlara karşı cephe gerisini savunan takım arkadaşlarına vakit kazandırır. Ancak olur da bu tek başına işe yaramazsa, Tahm Kench’in işkembeden atabileceği son bir kozu vardır. Rakip takım tarafından enselenen nişancıların çoğu için bu sonun geldiğine işarettir. Takımda Tahm Kench varsa, o zaman işler değişebilir. Nehrin Kralı, Ham Yap ile takım arkadaşını yutarak hızlıca daha güvenli bir yere taşıyabilir. Aynı hızla takım savaşına geri döndüğünde, rakibin suikastçı ve savaşçıları da mesafe kapatma yeteneklerini harcadığından, Tahm Kench ve sofra arkadaşlarının uzaktan ortalığı tozu dumana katması kolaylaşır.

Tahm Kench destek rehberi, Tahm Kench destek build, Tahm Kench support build, nasıl oynanır, eşyaları nasıl olmalı.

Yeni şampiyon Taliyah‘ın Taliyah rehberi konumuzu ziyaret etmeyi unutmayın.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)