Vayne Counter, Vayne Nasıl Counterlanır ?

LoL Vayne Counterları, Vayne counterpick, Vayne counterlayan eşyalar

Vayne nasıl counterlanır ve tavsiyeler.

Şüphesiz Vayne kırılgan bir şampiyon olmasının yanı sıra koridor safhasında üst koridorda bile yer alabilecek bir potansiyele sahip nadir saldırı gücü taşıyıcılarından bir tanesi. Vayne Counter, Özellikle E: Kazık Atar yeteneği ile, fırlattığı ok ile birlikte düşmanı geri püskürtmesi üst koridorda da alt koridorda da en çok iş yapan yeteneklerinden birisi, bununla birlikte kullandığı en yeteneğinden sonra hedef araziye çarparsa, mıhlanır ve ek hasar alarak sersemler, bu yüzden rakibiniz Vayne ise, haritadaki duvarlardan ve diğer yapılardan uzak durmalısınız, bu sersemletme ile birlikte takası kaybetme oranınız fazlasıyla yükselecektir. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise R: Son hazırlık, ulti yeteneği, Vayne, Saldırı Gücü elde eder, Takla yeteneğini kullandığı sırada görünmez olur ve Gece Avcısı yeteneğinden kazandığı ek Hareket Hızı üç katına çıkar. Vayne ulti açtığında, q yeteneğini kullanırsa görünmez bir şekilde yol alır, bu yüzden çalıya yakın bir konumdaysanız hızlı bir şekilde mekaniklerini kullanacağı bu alandan uzaklaşın. Görünmez olarak yaptığı her saldırı ciddi kayıplara yol açacaktır.

Vayne-Counter-ve-RehberiCounterlayan İtemler

vayne counterlayanRanduin’in Alameti, Donmuş Balyoz, Bitkinlik