Yasuo Rehberi, Rün Dizilimi ve Kabiliyet, Build

Yasu Rehberi

Yasuo oynarken önem vermeniz gereken en önemli nokta durmadan hareket halinde olmanızdan geçiyor, pasifinizden gelen özellik ile birlikte Yasuo bir hareket ettikçe bir kalkan kazanır, şampiyon yada yaratıklardan bir hasar aldığı zaman kalkan sıfırlanır, hareket etmeye başladığınızda ise tekrardan dolmaya başlar. Q yeteneği ile birlikte 2 kere isabetli bir vuruş yaparsanız, 3. atışta kullanabileceğiniz bir hortum ortaya çıkar, bu arada bu hortumu ulti atmak içinde sıklıkla hazır bulundurmanız gerek, keza Yasuo ulti kullanabilmesi için rakiplerinin havada olması gerekiyor. Bu yeteneği sıklıkla kullanabilmek için saldırı hızına da önem vermelisiniz, Yasuo kritik vuruşlarına bağlı olarak oyun taşıyabilecek bir şampiyon bu yüzden statik hançer, ebedi gibi silahlar vazgeçilmez eşyalarınız olmalı, bununla birlikte mahvolmuş kralın kılıcı da. W yeteneği ise uzaktan ve havadan gelen saldırıları engellemeye yarar, bunu rakip saldırı gücü taşıyıcısının saldırılarını engellemek yada uzaktan gelen ultileri engellemek için kullanabilirsiniz. E yeteneğiniz ise, her saldırıda Yasuo birimlerin içinden geçer ve bu saldırıyadevam ettikçe verdiği büyü hasarı artar.

Ultisi son nefes ile Yasuo havada yer alan şampiyonlara doğru atılır ve ağır hasar verir, ultinizi takım arkadaşlarınız yaptığı hava kaldırma saldırıları ile birlikte de kullanabilirsiniz.

Yasuo rün dizilimi, kabiliyet sayfası, build

Yasuo-rehberi-run-dizilimi-kabiliyet-esya

Yasuo Rehberi Oynanış videosu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)