Yeraltındaki Dehşet Rek’Sai Yeni Şampiyon Tanıtımı

Rek’Sai şampiyon tanıtımı, Rek’Sai rehberi, Rek’Sai build, Rek’Sai rün ve kabiliyet dizilimi

Vadi yeni bir şampiyonu arasına almak için hazırlanmakta, yeni şamponumuzun adı ise Yeraltındaki Dehşet Rek’Sai adının hakkını yetenekleri ile veren nadir şampiyonlarımızdan olduğunu söyleyebiliriz. PBE sunucusundaki denemelerimizden sonra ilk Rek’Sai rehberi ile yetenek ve rün dizilimine de bu konudan ulaşabileceksiniz.

Shurima’nın kayan kumları pek çok rivayete ev sahipliği yapar. Bunların büyük bir kısmı yitip giden bir uygarlığın hikâyeleriyken, bazıları başka türden bir gizemden bahseder: kum tepelerinin arasında dolaşan dehşetten. Yolu Runeterra’nın altın renkli topraklarına düşen göçebeler ve tüccarlar bu hikâyelerin yabancısı değildir. Hısımlarının kan revan içindeki cansız bedenlerinin tanıklığında, hiçlik yaratığı belleklerine kazınmıştır. Ara sıra canavarın korkunç şöhretinden habersiz Shurima’ya girenler, hatta onun vahşeti karşısında ayakta kalacağını zannedecek kadar kibirli olanlar görülse de, Rek’Sai’nin bölgesine girdikten sonra uzun süre hayatta kalan pek olmuyor.

“Yeraltındaki Dehşet Rek’Sai PRO Rehberinin DEVAMI  için tıklayın.”

Rek’Sai rün dizilimi

rek'sai rün dizilimi

Yeraltındaki Dehşet Rek’Sai Yeteneklerinin kullanımı için tanıtım videosu.

Pasif: Xer’Sai’nin Öfkesi

Rek’Sai rakiplerine saldırdığında öfke yükü kazanır. Gömülmek öfkeyi tüketir ve kısa süreliğine az miktarda can yeniler.

Q: – Kraliçe’nin Gazabı/Avına Güdümlü

Toprak Üstünde – Kraliçe’nin Gazabı

Rek’Sai ileri atılarak, etrafındaki rakiplere sonraki üç normal saldırısı ile hasar verir.

Gömülüyken – Avına Güdümlü

Rek’Sai’nin beceri atışı kullanarak ateşlediği hiçlik enerjisi demeti düz bir hat üzerinde ilerleyip, çarptığı ilk rakibin üzerinde patlayarak hedefe ve patlamanın isabet ettiği yakınlardaki rakiplere hasar verir, onları yavaşlatır ve açığa çıkarır.

W: Gömül/Yüzeye Çık

Toprak Üstünde – Gömül

Rek’Sai kendisini toprağın altına gömerek, Sarsıntı Duyusu (Rek’Sai’nin etrafındaki geniş bir alanda rakip hareketlerini görmesini sağlayan özel bir mekanik) kazanır ve hareket hızı artar. Karşılığında görüş menzili azalırken, normal saldırılara erişimi kesilir. Bu şekilde hareket ederken birimlerle çarpışmayı yok sayar.

Gömülüyken – Yüzeye Çık

Rek’Sai gömülü olduğu yerden fırlayarak toprağın üstüne çıkar ve yakınlardaki tüm rakipleri havaya savurarak, onlara hasar verir.

E: Hiddetli Isırık/Tünel Kaz

Toprak Üstünde – Hiddetli Isırık

Rek’Sai hedefini ısırarak, biriktirdiği öfke yüküne bağlı olarak artan hasar verir, öfke çubuğu doluysa gerçek hasar verir.

Gömülüyken – Tünel Kaz

Rek’Sai hedef konuma doğru kazmaya başlayarak, başlangıç ve bitiş noktaları arasında uzun ömürlü bir çift tünel oluşturur.

R: Hiçlik Hücumu

Pasif: Rek’Sai saldırı hızı kazanır.

Aktif: Rek’Sai kısa bir süre odaklandıktan sonra toprağa gömülür ve tünellerinden birisine doğru atılır. Hedefine ulaşıp ortaya çıktığında kısa süreliğine hareket hızı büyük oranda artar.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)

2 Comments

  1. asaf hakkı

    Kasım 26, 2014 at 10:33 am

    çok güzel bir oyun teşekürler.

  2. Mehmet Ali

    Aralık 15, 2014 at 11:04 pm

    Daha deneme fırsatı bulamadığım bir şampiyon olsa da Ww’nin yerini tutacağını sanmam…