ZED PRO Rehberi S5, Rün ve Kabiliyet

Zed rün dizilimi, kabiliyet sayfası, s5 rehberi

Öncelikle Gölgelerin efendisi ZED‘i biraz tanıyalım, sınırsız mekaniklere sahip bu şampiyon oyunun en gözde suikastçi şampiyonları arasında yer almaktadır. Saldırı gücüne dayalı ZED’in mana tüketimi yoktur bunun yerine enerji ile yetenek kullanır. Oyunun koridor safhasında en çok dikkat etmeniz noktalardan biriside budur, enerjinizi kombolarınıza göre ayarlamanız gerekmektedir, aksi halde bire bir değişimde yada takım savaşlarında 3-4 kişinin arasında kaldığınızda enerjiniz yok ise hiçbir şey yapamadan ölürsünüz. Keza Zed 5 kişi arasına girip rakibin saldırı gücü taşıyıcısını öldürüp, ölmeden geri çıkmasıyla ünlü bir şampiyondur.

ZED’in mekanikleri çok fazla olduğu için sık sık pratik yapmalı ve ardı ardına sıralı bir şekilde yapılacak saldırı kombolarınızı geliştirmelisiniz keza yavaş yapılan kombolar ZED için uygun değildir, konu altında ZED kullanımı üzerine tavsiyelere ulaşabilirsiniz.

ZED Eşyaları

ZED için eşya dizilimi genelde sabittir, daha çok zırh ve ultisiyle birlikte kullanabilecek eşyalara yönelmesi gereken şampiyonumuzun eşya dizilimi aşağıdaki gibidir, birinci build içinde yer alan Malmortius’un Ağzı eşyası eğer karşınızda yetenek gücüne dayalı bir şampiyon (AP) varsa çok işinize yarayacaktır, özellikle ilk eşya olarak Malmortius’un Ağzı’ın başlangıç eşyası sihiriçeni almanız, oyunun başında ve ilerleyen tüm dakikalarında pasifinden gelen özelliği en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Sihiriçen pasifinin ne işe yaradığı aşağıda yazmaktadır.

ÖZEL Pasif – Can Simidi: Can değerini %30 altına düşürecek şekilde büyü hasarı almak, 5 saniyeliğine 250 büyü hasarı engelleyen bir kalkan verir (bekleme süresi 90 saniye).

zed eşyaları ap

zed-eşyaları-ad

ZED Yetenek yükseltme sırası

zed yetenek yükseltme

ZED Kabiliyet sayfası dizilimi

zed-kabiliyet-sayfasi-dizilimi

Videolu ZED kullanım rehberi, videolu dersler.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 4,33 out of 5)