Ziggs Rehberi, Rün Dizilimi ve Kabiliyet, Build

Ziggs Rehberi, rün dizilimi, kabiliyet sayfası

Ziggs rehberi, çılgın Ziggs belkide koridor safhasında kullanabileceğiniz en güçlü şampiyonlardan birisi, gerek yetenek seti ile gerekse işlevsel yetenekleri ile koridorda sağlam bir şekilde durup farm yapabileceğiniz bir şampiyon. Q yeteneği seksek bombası ile birlikte Ziggs ileri doğru bir bomba fırlatır, bu bomba koridor safhasında rakibinizi dürtmeniz için elinizde olan en büyük kozlardan birisidir. W yeteneği patlayıcı lokum bu yetenek ise sizi Ziggs kullanırken, kaçışlarınızda ve mesafe kapatmalarınızda kullanabileceğiniz bir yetenek, Ziggs patlayıcı lokumu yere bırakır, tekrar W’ye basıldığında bunu patlatabilir yada beklemek isterse patlayıcı lokum kendiliğinden patlar, eğer rakip patlayıcının yanında olursa kenara savrulur aynı şekilde siz kendiniz lokumun üzerinde yer alırsanız uzun bir mesafeye fırlamış olursunuz. Örnekle bir karşı baskın yediğinizde bu yeteneği kullanıp düşmanı savurabilir yada kendiniz kaçmak için kullanabilirsiniz.

Ziggs’in belki de en önemli yeteneklerinden birisi ultisi, Cehennem Bombası bu yetenek ile birlikte Ziggs belirli uzaklıktaki bir mesafeye bir bomba gönderir bu bombanın patlama alanı oldukça geniş olduğu gibi hasar potansiyeli de yüksektir. Bu yeteneği kullanmak için her zaman gözünüz haritada olsun, alt koridor yada diğer takım arkadaşlarınız zor durumdayken yada savaş sırasında uygun an geldiğinde bu geniş patlama gücünü kullanarak tüm rakiplere fazlasıyla zarar verebilirsiniz.

Zigg rün dizilimi, kabiliyet sayfası, build

ziggs-rehberi-run-dizilimi

Ziggs Rehberi Oynanış videosu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)